Westerstraat 132 H, 1015MP Amsterdam, Netherlands
Opening hours: Monday Closed, Tuesday, Wednesday,Thursday: 16:00-22:00 Friday 15:00-23:00 Saturday: 12:30-23:00 Sunday 15:00-22:00

Voorgerechten/Starters

 

Burrata Salade

17,5

Een zacht romige bol kaas, geserveerd met frisée, vijgen, cherrytomaten, radijs balsamico siroop

A soft creamy cheese ball served with frisee, figs, cherry tomatoes, radishes balsamic syrup

 

Carpaccio Rund 

12,5

Dun gesneden rundvlees met een topping van pesto, pijnboompitten, rucola en Parmezaanse kaas

Thin sliced beef with a topping of pesto, pine nuts, arugula and Parmesan cheese

 

Gegrilde groenten

12,5

Een portie met gegrilde paprika, aubergine, courgette en pompoen

A portion grilled paprika, eggplant, zucchini and pumpkin

 

Antipasta (2/3p)

27,5

Italiaans aperitief borrelplankje vol lekkernijen

Italian appetizer platter full of delicacies

 

Gamba’s

15,5

Gamba’s gebakken in knoflookolie, geserveerd met fijn gesneden tomaat, limoen, rode ui, en een kappertjes dille mayonaise

Prawns fried in garlic oil, served with finely chopped tomato, lime, red onion and dill capers mayonnaise

 

Stokbroodje met dips

6,5

Stokbrood geserveerd met kruidenboter en aioli

                                                                           Baguette served with herb butter and aioli

 

 

HOOFDGERECHTEN/MAIN COURSE

 

1.   Holy Ravioli  (klein 10st /groot 15st)

16,5 / 23

Deegkussentjes gevuld met avocado en ricotta, geserveerd met spinazie in een citroen-botersaus en Parmezaanse kaas
Pillows of dough filled with avocado and ricotta, served with spinach in a lemon-butter sauce and Parmesan cheese
 

2.   Ravioli Tartufo (klein 10st / groot
15st )

19,5 / 26,5

Deegkussentjes gevuld
met oesterzwam, porcini, kastanjechampignons en ricotta, geserveerd met een
truffel roomsaus

Pillows of dough filled with oyster mushroom, porcini, chestnut mushrooms and ricotta, served with a truffle cream sauce

 

3.   Spaghetti aglio e olio /met gamba’s

13,5 / 21,5

Spaghetti met
knoflook gebakken in olijfolie en chilivlokken  Optioneel met gamba’s

Spaghetti
with garlic fried in olive oil and chili flakes  Optional with prawns

 

 

4.    Spicy Pomodori

12

Arrabbiata van penne
in een pittige tomatensaus van Roma tomaat, knoflook, rode peper en Parmezaanse
Kaas

Penne arrabbiata in a
spicy tomato sauce based on Roma tomato, garlic and red pepper, served with
Parmesan cheese

 

5.    Salmon Tagliatelle

17,5

Tagliatelle met
gerookte zalm en spinazie in een dille roomsaus

Tagliatelle with smoked
salmon and spinach in a dill cream sauce


6.    Neptune´s Finest

22,5

Spaghetti nero met in
witte wijn gestoomde mosselen en vongole, knoflookboter, peterselie en tomaat

Spaghetti Nero with
mussels and vongole steamed in white wine and served with garlic butter,
parsley and tomato


**Extra kaas 2,25

**Extra cheese 2,25

7.   Merluzzo

27,5

Spaghetti met een
moot kabeljauw, broccoli, lente-ui, pijnboompitten, geserveerd met een groene
pesto roomsaus

Tagliatelle with a cod
fillet, broccoli, spring onion, pine nuts, served with a green pesto cream
sauce

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

8.    Pasta Bistecca Tartuffo

32,5

Spaghetti met
biefstuk, pancetta, aubergine, cherrytomaat, champignons en vers geschaafde
truffel

Spaghetti with steak,
pancetta, eggplant, cherry tomato, mushrooms and freshly shaved truffle


9.    Wildlife

18,5

Pappardelle met
draadjesvlees gestoofd in rode wijn met rozemarijn en kleine blokjes wortel,
geserveerd met Parmezaanse kaas

Pappardelle with beef
stewed in red wine with rosemary, small cubes of carrot and Parmesan cheese

 

10.
Pasta Di Pollo

17,5

Spaghetti met
gestoofde pulled chicken in een bolognese saus, met, paprika en Parmezaanse
kaas

Spaghetti
with stewed pulled chicken in a Bolognese sauce, with, bell pepper and Parmesan
cheese

 

11. Pasta Pesto

16,5

Spaghetti van
courgette met broccoli, cherry tomaten, pijnboompitten, geserveerd met een
groene pesto saus en Parmezaan
(mogelijk met een
andere pasta soort)

Spaghetti
made of zucchini with broccoli, spring cherry tomatoes, pine nuts, served with
a green pesto sauce and Parmesan
(possibly
with a different pasta type)

 
 
 

Meat Experience

 

12. Black Angus Burger

19,5

Een 200g Black Angus
burger met sla, gebakken uitjes, augurk, tomaat en sriracha mayo op een
Italiaanse bol en wedges en koolsla

A 200g beef burger with lettuce, fried onions, pickle, tomato and sriracha mayo on an Italian bun and wedges and coleslaw

 

13. Irish Black Angus beefsteak

22,5/31,5

150 of 300 gram Black Angus
beefstuk met een peper roomsaus, wedges en koolsla

150 or 300 grams of Irish Black Angus beef with a pepper cream sauce, wedges and coleslaw