Voorgerechten/Starters
Antipasti (2/3p)
27,5
Italiaans aperitief borrelplankje
vol lekkernijen van vlees en groenten
Italian appetizer platter full of delicacies of meat and vegetables
Or
Italiaans aperitief borrelplankje vol lekkernijen van vis en groenten
Italian appetizer
platter full of delicacies of fish and vegetables
Or
Italiaans aperitief borrelplankje
vol lekkernijen van een mix van groenten
Italian appetizer
platter full of delicacies with a mix of vegetables
salad or grilled
vegetables/ +Burrata
9/16,5
Een zacht romige
handgemaakte bol kaas, geserveerd met frisée, vijgen, cherrytomaten, radijs en
balsamico siroop of geserveerd met gegrilde groenten
A soft creamy handmade cheese ball served with
frisee, figs, cherry tomatoes, radishes and balsamic syrup or served with
grilled vegetables
King Prawns
14,5
Gamba’s gebakken in
knoflookolie, geserveerd met fijn gesneden tomaat, limoen, rode ui, en een
kappertjes dille mayonaise
Prawns fried in garlic
oil, served with finely chopped tomato, lime, red onion and dill capers
mayonnaise
Baguette with dips
6,5
Stokbrood geserveerd
met kruidenboter en aioli
Baguette served with herb butter and aioli Meat Experience
Black Angus Burger
18,5
Een 200g Black Angus
burger met sla, gebakken uitjes, augurk, tomaat en sriracha mayo op een
Italiaanse bol met wedges en koolsla
A 200g beef burger with lettuce, fried onions, pickle, tomato and sriracha mayo on an Italian bun with wedges and coleslaw
Irish Black Angus beefsteak
19,5/28,5
150 of 300 gram Black Angus biefstuk met
een peper roomsaus, wedges en koolsla
150 or 300 grams of Irish Black Angus beef with a pepper cream sauce, wedges and coleslaw
Fish
Experience
The Pasta
Experience
1. Holy Ravioli (klein 7st/ medium
10st/ groot 15st )
13,5 / 15 / 20
Ravioli gevuld met avocado en ricotta, geserveerd met spinazie in een citroen-botersaus en Parmezaanse kaas
Ravioli filled with avocado and ricotta, served with spinach in a lemon-butter sauce and Parmesan cheese
2. Ravioli Tartufo (klein 7st/ medium 10St/
groot 15st )
15 / 18 / 23
Ravioli gevuld met
oesterzwam, porcini, kastanjechampignons en ricotta, geserveerd met een truffel
roomsaus
Ravioli filled with oyster mushroom, porcini, chestnut mushrooms and ricotta, served with a truffle cream sauce
3. Ravioli Zucca (klein 7st/ medium 10St/ groot 15st )
17,5/21.5/28,5
Ravioli gevuld met
pompoen en gorgonzola in een romige walnotensaus met stukjes pompoen
Ravioli
filled with pumpkin and gorgonzola in a creamy walnut sauce with pieces of
pumpkin
4. Spaghetti aglio e olio /met gamba’s
11,5 / 17,5
Spaghetti met
knoflook gebakken in olijfolie en chilivlokken Optioneel met gamba’s
Spaghetti
with garlic fried in olive oil and chili flakes Optional with prawns
5. Spicy Pomodori
10
Penne in een pittige tomatensaus
van Roma tomaat, knoflook, rode peper en Parmezaanse Kaas
Penne in a spicy tomato
sauce based on Roma tomato, garlic and red pepper, served with Parmesan cheese
6. Neptune´s Finest
21,5
Spaghetti nero met in
witte wijn gestoomde mosselen en vongole, knoflookboter, peterselie en tomaat
Spaghetti Nero with
mussels and vongole steamed in white wine and served with garlic butter,
parsley and tomato
7. Salmon Tagliatelle
15
Tagliatelle met
gerookte zalm en spinazie in een dille roomsaus
Tagliatelle with smoked
salmon and spinach in a dill cream sauce
8. Pasta Bistecca Tartuffo
27,5
Spaghetti met
biefstuk, pancetta, cherrytomaat, champignons en vers geschaafde truffel met
een truffel roomsaus
Spaghetti with steak,
pancetta, cherry tomato, mushrooms and freshly shaved truffle with a truffle
cream sauce
9. Wildlife
17,5
Pappardelle met
draadjesvlees gestoofd in rode wijn met rozemarijn en kleine blokjes wortel,
geserveerd met Parmezaanse kaas
Pappardelle with beef
stewed in red wine with rosemary, small cubes of carrot and Parmesan cheese
**Extra kaas 2,25
**Extra cheese 2,25